به نام خداوند جان و خرد

هر ساله همایش ها و رویدادهای علمی و پژوهشی مختلفی در کشور برگزار می گردد که زمینه مناسبی برای تبادل دانش و اطلاعات بین متخصصان و علاقمندان به وجود می آورد. سپاس ایزد منان که امسال نیز فرصتی فراهم شد تا با همفکری و همراهی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه فرهنگیان و نیز با همکاری مدیریت امور پردیس های استانی دانشگاه فرهنگیان استان کردستان و کمیته های مختلف، «پنجمین همایش ملی دانش آموزش محتوا (PCK) در راهنمایی و مشاوره» به صورت کشوری در تاریخ 2 اسفند 1402 در دانشگاه فرهنگیان کردستان (پردیس شهید مدرس سنندج) برگزار شود.

از آن جا که برگزاری چنین همایشی فرصت خوبی را برای نظرورزی و بالندگی حرفه ای استادان، معلمان و محققان در پی خواهد داشت، انتظار است با اجرای این برنامه نیز بتوان معلمان و آینده پژوهان را در راستای بهبود کیفیت امور راهنمایی و مشاوره تشویق و ترغیب نمود.

ما دست اندرکاران همایش و همکاران شاغل در دانشگاه فرهنگیان کردستان بسیار خرسندیم از این که شاهد حضور سبز و پررنگ محققان و علاقمندان در این استان فرهنگی و زیبا باشیم. لذا بدینوسیله از تمامی محققان گرامی از سراسر کشور دعوت بعمل می آید تا با ارسال آخرین دستاوردهای خود در حوزه آموزش راهنمایی و مشاوره هر چه بیشتر بر غنای همایش بیفزایند. قابل ذکر است همایش مذکور از سخنرانی چند سخنران کلیدی بهره خواهد گرفت و کارگاه های آموزشی و نشست های تخصصی پر باری نیز برگزار خواهد شد.

دکتر جلال غریبی

دبیر اجرایی همایش