سخن دبیر علمی همایش

با توجه به پیشرفت سریع علم در سال های اخیر و ضرورت به کارگیری منابع به روز و کار آمد در حوزه های مختلف علوم، یکی از بهترین و موثرترین منابع و عرصه هایی که می تواند منجر به هم‌گرایی اثربخش علم و عمل شود، شرکت در همایش و کنفرانس های معتبر دانشگاهی است. در این راستا، با استعانت از خداوند متعال، پنجمین همایش ملی دانش، آموزش و محتوا (PCK) در آموزش راهنمایی و مشاوره در تاریخ 2 اسفندماه 1402 به میزبانی دانشگاه فرهنگیان استان کردستان با پشتوانۀ برگزاری موفق چهار دوره همایش قبلی برگزار خواهد شد. مفتخریم که بار دیگر می‌توانیم برای حرکت در مرزهای دانش روانشناسی و مشاوره و به روز‌رسانی آموزه های علمی و تخصصی در این زمینه گرد هم آییم. هدف این است که شرکت‌کنندگان در این همایش تجربیات علمی، آموزشی و فنی خود در زمینۀ آموزش محتوا در علوم تربیتی، راهنمایی و مشاوره را به اشتراک بگذارند. بدین‌وسیله از کلیه پژوهش‌گران، اساتید، دانشجویان و صاحب نظران فرهیخته در گرایش‌های مختلف علوم تربیتی، روانشناسی و مشاوره دعوت به عمل می‌آید تا نسبت به ارسال جدیدترین آثار علمی-پژوهشی خود در قالب مقالات تخصصی اقدام نموده و ما را در برگزاری هر چه بهتر این همایش همراهی نمایند. با همکاری تمامی دست اندرکاران همایش تمام تلاش‌مان را به کار گرفته ایم تا  بستر مناسبی برای ارایه سخنرانی‌های اساتید گرامی و برگزاری کارگاه‌های آموزشی و نشست های علمی فراهم آوریم. امیدواریم میزبان خوبی برای شما همکاران و شرکت کنندگان محترم باشیم.

دکتر مهدی زمستانی

دبیر علمی همایش